vrijdag 26 maart 2010

Internationale Handelsdag in Tilburg

Gisteren, 25 maart, togen we naar de beurs. Bepakt en beladen met allerlei spulletjes reden we naar het Koning Willem II-stadion.
Daar aangekomen ontvingen we de laatste informatie en werd ons de weg gewezen naar de stand. Stand nr. 14 lag op de 2e verdieping in de VIP-loge, recht tegenover de mooie, grote bar.
Onze buren waren twee jonge mensen van 'die deutsche Handelskammer'. Na een eerste korte kennismaking en een leuk gesprekje werd alles uitgepakt, opgesteld en opgehangen. We konden ook nog mooi onze 'medebeursgenoten' van de douane helpen met wat handige dingetjes: We waren natuurlijk op alles voorbereid en hadden allerlei handige spulletjes meegenomen. "Je kunt wel zien dat hier een vrouwenhand regeert", was het commentaar .
Ik denk ook dat zij het meeste hebben genoten van de overheerlijke truffeltjes op de étagères! ☺

Stand

Het was warm en nadat alles klaar was hebben we een lekker glaasje fris gedronken: de catering was erg goed geregeld, complimenten!

Om een uur of drie kwamen de eerste bezoekers naar onze stand en begon een hele reeks van leuke ontmoetingen. Ik heb veel plezier beleefd aan de vele gesprekken, de enthousiaste verhalen en we hebben veel vragen kunnen beantwoorden.

Gesprek

Er was veel interesse voor vertalingen, maar ook tolkdiensten en taaltrainingen Russisch, Italiaans, Engels en Frans. We hebben veel visitekaartjes uitgewisseld en brochures uitgedeeld. De reacties waren allemaal positief: erg uitnodigende brochure, mooie teksten en alles duidelijk onderscheidend! Loon naar werken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten